سم سرطان زا در آجیل
يكشنبه, ۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۰۱:۳۲ ب.ظ
بهتر است مردم آجیل را از فروشگاههای معتبر خریداری کنند؛ چراکه متاسفانه در برخی فروشگاهها آجیلهایی که از سالهای قبل در انبارهای خود نگهداری کردهاند را با زدن رنگهای غیرمجاز مضر، به صورت شکلهای درخشنده، ارائه میکنند.
آجیلهایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند، آفلاتوکسین، سمی است که برای سلامتی بسیار مضر است و به کبد صدمه میزند.
آفلاتوکسینها (Aflatoxin) سموم قارچی طبیعی هستند که از گونههای قارچ آسپرژیلوس مانند آسپرژیلوس فلاووس(Aspergill flavus ) و اسپرژیلوس پارازیتیکوس (A.parasiicus) منشا میگیرند. این سموم اگر از راه مواد غذایی وارد بدن شوند میتوانند سرطانزا باشند.
۹۴/۱۲/۲۳