مطالب گوناگون

از اینکه زنی با تو دیوانه وار بحث می کند خوشحال باش، دنیای زن ها کاملا متفاوت است، زن اگر سکوت کرد، بدان سکوتش نشانه پایان توست

مطالب گوناگون

از اینکه زنی با تو دیوانه وار بحث می کند خوشحال باش، دنیای زن ها کاملا متفاوت است، زن اگر سکوت کرد، بدان سکوتش نشانه پایان توست

وقتی مردان حرمت مرد بودنشان را بدانند و زنان شوکت زن بودنشان را مردان همیشه مرد میمانند و زنان همیشه زن و آنگاه هر روز ، نه روز "زن" و نه روز "مرد" بلکه روز "انسان" است.


آخرین نظرات

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • خواص دارویی انار  :    انار شیرین ادرار آور است.  •    ملین مزاج است.  •    آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است.  •    ترشح صفرا را زیاد می‌کند.  •    آب انار اسهال را برطرف می‌کند.  •    اگر آب انار را با عسل مخلوط کرده و هر روز چند قطره در بینی بچکانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می‌کنید.  •    خون ساز است.  •    خون را تصفیه می‌کند.  •    برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است.  •    آب انار خنک کننده است.  •    رنگ صورت را شاداب می‌کند.  •    صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌کند.  •    برای وزن اضافه کردن انار بخورید.  •    آب انار مقوی قلب و معده است.  •    جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده و روده را از بین می‌برد.  •    جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد کرم درد.  •    برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده کنند.  •    خانمهایی که عادت ماهیانه‌شان منظم نیست می‌توانند از جوشانده برگهای انار استفاده کنند.  •    برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می‌برد.  •    برای برطرف کردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له کرده و با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید.  •    جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار کرم کش است.  •    دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می‌کند.  •    دم کرده گلهای انار را به صورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید.  •    برای برطرف کردن دندان درد ، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه کنید.  •    برای برطرف کردن بواسیر باید معقد را با جوشانده پوست انار شستشو داد.  مضرات انار  کسانی که سرد مزاج هستند نباید در خوردن انار افراط کنند. زیرا معده را سست کرده و ایجاد نفخ می‌کند. اینگونه افراد باید انار را با زنجبیل بخورند. جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می‌رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند. بهر حال در خوردن جوشانده آن باید احتیاط کرد و این کار باید تحت نظر متخصص انجام گیرد
    . خواص دارویی  انگور  •    اخلاط بدن را متعادل می‌کند.  •    بسیار مقوی و مغذی است.  •    خون را تصفیه می‌کند.  •    سینه و ریه را صاف و تمیز می‌کند.  •    برطرف کننده یبوست است.  •    انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است.  •    در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است.  •    برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می‌شود.  •    برای درمان نقرس بسیار مفید است.  •    آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می‌گردد.  •    انگور بهترین میوه برای کسانی است که می‌خواهند لاغر شوند و بدن خود را از اسید اوریک ، سنگهای صفراوی و مسمومیت ناشی از سرب یا جیوه پاک کنند. اینگونه اشخاص باید در هر هفته به مدت 2 روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند.  •    برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشویید.  •    زیاده روی در مصرف آب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ کلیه می‌کند
    خواص دارویی به : از نظر طب قدیم ایران به شیرین کیم گرم و تر و ترش و سرد و خشک است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است . 1)به تقویت کنده قلب است .    2)ادرار آور است.        3)نرم کننده سینه است .        4)مقوی معده و دستگاه هاضمه است . 5)قابض است .       6)خونریزی را بند می آرود .      7)به ترش مسهل است .       8)به ترش برای تنگی نفس مفید است . 9)به ترش استفراغ را بند می آورد .    10)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند .    11)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .        12)خونریزی از رحم را متوقف می کند .         13)اثر مفید روی بواسیر درد .   14)برای هضم غذا مفید است . خواص به دانه  ;   1- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود . 2-ضد تب است .  3-اسهال خونی و ساده را درمان می کند .        4- برای درمان جراحات گلو موثر است .  5-سرفه را برطرف می کند .    6- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .     7-برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید .     8-برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .     9-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .     10-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است . خواص  دم کرده گل و شکوفه به  ; 1-سردرد را برطرف می کند.   2- مقوی معده است .   3-سینه را صاف و تقویت می کند. 4-سرفه کودکان را برطرف می سازد . 5-برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .    خواص برگ وشاخه های به    1)جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند .      2)زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید .        3)قابض است .   4)ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است . طرز استفاده:     1) شیره به : 50 گرم به را خرد کرده با 50 گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد .    2)جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در آید . 3)جوشانده برگ درخت به : 30گرم برگ درخت به را در یک لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید . 4)دم کرده گل به : 30 گرم گل به را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد . 5)لوسیون پوست به : ایو لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر است . 6)روغن به : به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته دقت کنید که روغن نسوزد . مضرات : خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانیکه گرم مزاجند خوب نیست .
    خواص داروئی پرتقال :    دانشمندان سوئدی کشف کرده‌اند که خوردن پرتقال از سرطان لوزوالمعده جلوگیری می‌کند.  •    خوردن پرتقال کلسترول را پائین می‌آورد.  •    پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمتهای داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.  •    اسانس پرتقال ضد عفونتهای میکربی است.  •    پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است. •    پرتقال ضد سم ، ادرارآور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است.  •    جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورمها و کاهش درد مفید است.  •    خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.  •    اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می‌برند.  •    پرتقال خون را تمیز می‌کند. •    برای برطرف کردن چین و چروک صورت و شادابی آن قسمت خوراکی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید.  •    از پرتقال برای کم کردن وزن می‌توانید استفاده کنید. طرز استفاده بدین صورت است که یک عدد پرتقال و 3 عدد لیموترش را پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم کنید بعد آنرا داخل دیگی ریخته و به آن نیم لیتر آب اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. سپس سه قاشق عسل به آن اضافه کرده و مجددا به مدت 5 دقیقه بجوشانید و آن را صاف کنید. از این شربت 3 فنجان در روز بنوشید تا وزن شما به مقدار ایده‌آل درآید. •    پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می‌دهد و برای کسانی که گوشت زیاد مصرف می‌کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است.  •    برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زرد رنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند.
    خواص دارویی خرمالو : میوه ی خرمالو خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و سینه را نرم می کندو قابض بوده، برای اسهال مناسب است. ضد سرطان و ضد تومور بوده و برای بیماری های قلبی و چربی و فشار خون بالا موثر می باشد. سبب تصفیه خون، کبد و کلیه ها می شود و برای کمردرد و درد مفاصل مفید می باشد. خوردن پودر دانه های خرمالو باعث ریزش سنگ مثانه و کلیه می گردد. شیره ی خرمالو سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری بدن می باشدو نوشیدن این کشیده در فصل سرد به بدن انرژی فراوان داده و سبب گرم شدن بدن می گردد. سرشار از مواد معدنی و وینتامین های A,B,C,E می باشد. ار پوکی استخوان جلوگیری می کند و درد مفاصل و استخوان را رفع می کند و باعث کاهش کلسترول و چربی خون می گردد. خاصیت ضدعفونی کنندگی بدن را دارد و دستگاه گوارش را پاک و عفونت ریه و گلودرد را از بین می برد. کبد را تصفیه می کند و خونساز می باشد. دم کرده ی برگ های خرمالو ادرارآور است و خون را تصفیه می کند. برای رفع سرماخوردگی و ایجاد آرامش عصبی مفید می باشد.
    خواص دارویی خیار :  خیار از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند .  1.    خیار حل کننده اورات و اسید اوریک است بنابراین مرض نقرس را درمان می کند .  2.    خیار ادرار آور است .  3.    خیار خون را تصفیه می کند.  4.    سوپ خیار حبس البول را از بین می برد .  5.    عصاره برگهای له شده خیار ایجاد تهوع می کند بنابراین در مسمومیت ها و اختلالات دستگاه جهاز هاضمه مصرف می شود .  6.    خیار عطش را تسکین می دهد .  7.    خیار ملین است .  8.    خیار را حلقه حلقه کرده و روی پوست صورت بگذارید چین و چروکهای صورت را از بین می برد و صورت را جوان می کند.  9.    اگر پوست شما چرب است خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شستشو دهید .  10.    اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ کنید همه روزه از لوسیون زیر استفاده کنید :  یک خیار معمولی را با دو لیون آب بجوشانید تا حجم آن یک لیوان شود سپس آنرا صاف کنید و بگذارید سرد شود بعد 50 گرم بادام خام و پوست کنده را آسیاب کرده و با این آب مخلوط کنید و بهم بزنید و با پارچه صاف کنید و به محلول صاف شده 250 گرم الکل سفید و یک گرم اسانس گل سرخ اضافه کنید و کاملا هم بزنید هر روز از این لوسیون طبیعی به صورت خود بزنید تا پوست شما همیشه جوان بماند .   مضرات :اشخاصی که ناراحتی معده دارند نباید در مصرف خیار زیاده روی کنند زیرا ممکن است باعث اختلال در دستگاه هضم گردد .  خیار نفاخ است چون سریعا در معده فاسد می شود همیشه باید آنرا قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند . کسانیکه نمی توانند خیار را خوب هضم کنند باید آنرا با نمک بخورند
    خواص دارویی زیتون : زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است . برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک می باشد . 1)دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پائین آوردن فشار خون می باشد . بدین منظور باید 20 عدد برگ زیتون را داخل 300 گرم آب ریخته و آنرا بمدت 15 دقیقه بجوشانید . سپس کمی قند بآن اضافه کرده و بمقدر یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید . بعد از دو هفته باید بمدت 8 روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید . 2)روغن زیتون نرم کننده و صفرا بر است .        3)روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آنرا با آبلیمو مصرف کرد .    4)روغن زیتون کرم کش است .       5)روغن زیتون برای رفع سرفه های خشک مفید است . 6)برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید .     7)بدن بچه هایی را که مبتلا به نرمی استخوان و کم خونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی دارد.    8)برای رفع پیوره لثه ، روغن زیتون را بر روی لثه بمالید . 9)برای برطرف کردن خراش و ترک پوست ، گلیسیرین  و روغن زیتون را بمقدر مساوی با هم مخلوط کرده و روی پوست بمالید .       10)دم کرده برگ درخت زیتون تب بر است .         11)جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و رماتیسم است .      12)برای سرباز کردن جوشها و کورک ها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید .   13)دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان کننده مالاریا است .   14)پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است . 15)جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است.   16)برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم کندر و 16 گرم سیاه دانه مخلوط کرده و بمدت سه روز از آن بخورید.  7)مصرف رون زیتون از امراض قلبی وس رطان جلوگیری می کند .   18)و بالاخره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز می باشد زیرا در اثر حرارات خراب نمی شود. مضرات : روغن زیتون برای هیچ کس مضر نیست و همه افراد می توانند از آن استفاده کنند فقط میوه تازه و یاقوتی آن معده راسست می کند و ممکن است تولید استفراغ کنند .
    خواص دارویی عناب : 1)عناب بدلیل داشتن لعاب زیاد  نرم کننده سینه است .     2)ملین است مخصوصا اگر آنرا با آب و یا شیر بجوشانید.    3) ادرار را زیاد می کند .        4)عناب آرام کننده اعصاب است .          5)خون را تمیز می کند .    6) ضد سرفه است .              7)خواب آور است و بیخوابی را برطرف می کند .         8)جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است            9)آسم وتنگی نفس را برطرف می کند .     10)برای معالجه و التیام زخمهای کهنه گرد ریشه خشک شده عناب را روی آنها بپاشید .     11)هسته عناب خواب آرو است .     12)خستگی شدید را برطرف می کند .         13)  رشد موی سر را زیاد می کند .   14)جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف می کند .      15)جوشانده عناب برای سرفه و درد سینه مفید است.       16)برای برطرف کردن ورم چشم ، عناب را به چشم بمالید .    17)دستگاه هاضمه را تقویت می کند   .         18)حافظه را تقویت می کند .       19)کم اشتهایی را برطرف می کند .        20)و بالاخره برای درمان سرطان آب عناب را با کاهو بخورید . مضرات : عناب در اشخاص سرد مزاج تولید گاز و نفخ می کند . اینگونه اشخاص باید عناب را با شکر و مویز بخورند . ضمنا عناب نیروی جنسی را کم می کند بنابراین باید با غذاهای محرک مانند عسل خورده شود .
    خواص دارویی لیمو: لیمومیوه ای است خیلی سالم و مقوی. به تمام بافت های عضلانی بدن غذامیدهد وبه همین دلیل به آن لقب عامل حقیقی تنظیم کننده تندرستی بدن را داده اند. می توانید چندلیموی تازه را به عنوان صبحانه میل کنید وتاناهار چیز دیگری نخورید هم سلامتی خودرابازمی یابید هم احساس گرسنگب نخواهید کرد .اگر باورندارید امتحان نمایید. لیمو سرشارازویتامین های آ.ب.ث .آهن، آهک،کلسیم،فسفر وپتسایم می باشد،درلیمواسیدهای فراوانی وجوددارد.لیمودرمان کننده اسیداوریک بالا است..خون رارقیق کرده ومجاری دستگاه هاضمه و ادرارراضدعفونی می کند. برای پاک کردن آب آلوده به انواع میکروب کافیست چندقطره آب لیموی تازه درآن بریزید. درسالاد وسبزی هابجای چاشنی های صنعتی(سس و ...) آب لیموبریزیدتالذت آن راحس کنید. برای درمان وبهبودی سریع وراحت جوش پوست .دمل.کورک سودا.امراض جلدی ونواحی عرق سوزکافیست چندقطره آب لیموی تازه راروی محل موردنظربریزید تادربرابرقدرت لیمووخالق آن  تسلیم شوید. لیموخون راتصفیه ،جهره راشاداب قلب راجوان عفونت های پنهان وآشکاررارفع کلیه راتقویت وبسیاری ازبیماریهای خونی (چربی.قندو..)رادرمان می کند. برای رفع و دفع انگل روده ومعده یک عددلیموراگرفته باپوست وگوشت وهسته له کنیدوسپس به مدت دوساعت دریک لیوان آب جوشانده کمی سردبهراه یک قاشق غذاخوری عسل بخیسانید .بعدآن رابوسیله صافی وبافشارصاف کرده وقبل ازخواب بنوشید. بهترین کرم طبیعی است جهت ازبین بردن چربی سروصورت .اگرکمی آب لیموی تازه موی تان را به میتان بمالیدهرمدلی که دوست دارید شانه بزنید سپس کمی صبرکنیدتاخشک شود،موی شماحالت کرفته وبراق شده است.درست مثل ماده شیمایی تاف که ضررهای بیشماردارد،امالیموتمام فایده است هرچقدرکه بماند. لیموترش سرشارازویتامین ث بوده وبه دلیل داشت موادضدعفونی کننده ونگهدارنده طبیعی حتماًدرهرنوع آبیموه ای که میخورید ازلیمواستفاده نمایید. لیموازمعدودمیوه هاست که برای همه سنین نافع است .ازطفل خردسال تاپیرکهنسال. آب لیموادرار آوربوده وبه همین دلیل برای ناراحتی های پروستات و کلیوی ومجاری ادرار بسیارفایده دارد.  لیموچربی های زاید رامی سوزاند اگرهمانطوریکه دررژیم لاغری گفته شد عمل نمایید. پوست لیموی تازه ازبین برنده نفخ روده ومعده است
    .خواص داروئی نارگیل:  1)نارگیل بدلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق کننده است  2)حرارت داخلی بدن را افزایش می دهد   3)برای خوشبو کردن دهان مفید است  4)ضعف کبد را درمان می کند   5)برای برطرف کردن بواسیر مفید است  6)ادرار را زیاد می کند   7)درد مثانه را رفع می کند  8)زخم های بدن را مداوا می کند   9)کرم معده و روده ، مخصوصا رکم کدو را از بین می برد   10)برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است  11)ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است   12)ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی های کبدی مانند یرقان مفید است  13)دم کرده ریشه درخت نارگیل برای معالجه اسهال خونی مفید است  14)برای دفع سنگ کلیه شیر نارگیل را با برگ سنا مخلوط کرده و بنوشید .مضرات :  نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود .
    خواص دارویی هندوانه: هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .  1)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند .     2)هندوانه معده را تقویت می کند .    3)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.     4)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد.      5)هندوانه برای ورم مثانه مفید است.       6)هندوانه بدن را تازه  شاداب می کند .   7)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.    8)آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است .9)برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید.   10)برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید .  11)برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید.    12)هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند. مضرات : هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیکه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شکر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند .همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود . خوردن هندوانه نارس انسان را ترسو می کند.
    خواص دارویی گلابی  :    گلابی سنگ مجاری ادرار را دفع می‌کند.  •    آرام بخش و تب‌بر است.  •    در رفع عفونت مجرای ادرار موثر است.  •    مقوی بدن است.  •    تشنگی را برطرف می‌کند.  •    سوزش مثانه و مجرای ادرار را رفع می‌کند.  •    چون قند گلابی گلوکز است بنابراین آنهایی که مبتلا به مرض قند هستند می‌توانند از آن استفاده کنند و برای آنها مضر نیست.  •    برای دفع سموم بدن بسیار موثر است.  •    برای پایین آوردن فشار خون باید مدت چند روز فقط گلابی مصرف کنید و غذای دیگر نخورید. البته این رژیم باید تحت نظر دکتر انجام گیرد و با اجازه پزشک متخصص باشد.  خواص دیگر قسمتهای درخت گلابی  •    برگ و شکوفه درخت گلابی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.  •    شکوفه درخت گلابی مقوی معده است و خونریزی و اسهال را بند می‌آورد.  •    در مورد ورم چشم از ضماد شکوفه گلابی استفاده کنید.  •    تخم گلابی ضد کرم معده و روده است.  •    دم کرده برگ گلابی برای رفع اسهال مفید است.  •    برای دفع سنگ کلیه 50 گرم برگ گلابی را با 50 گرم پوست سیب در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه دم کنید و آن را بتدریج بنوشید.  •    برای شستشوی زخمها 50 گرم پوست ساقه درخت گلابی را در یک لیتر آب ریخته و بگذاری چند دقیقه بجوشد و سپس آنرا کم کم بنوشید.  خواص آب گلابی  شیره گلابی خاصیت مدر ، تصفیه کننده خون ، دفع کننده اسید اوریک و تامین کننده عناصر معدنی مورد نیاز بدن دارد. مصرف آن در بیماریهای مختلف مانند انواع کم خونی‌ها ، خستگی عمومی و بیماری سل اثرات مفیدی دارد. ضمنا به علت قابض بودن در رفع اسهالهای ساده اثرات درمانی دارد.  مضرات : اسراف در خوردن گلابی برای سرد مزاجان و اشخاصی که معده ضعیف دارند موجب نفخ معده می‌شود و اینگونه اشخاص باید آن را با مربای زنجبیل بخورند.
    خواص داروئی موز : موز از نظر طب قدیم ایران معتدل و تر است و خون را غلیظ می کند . موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای کودکان و اشخاص  مسن می باشد 1)بدلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد 2)موز ملین بوده و همچنین درمان اسهال و اسهال خونی است 3)موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و کم خون حتما باید موز بخورند 4)موز تقویت کننده معده و نیروی جنسی است 5)موز درمان زخم معده و روده می باشد 6)گرد موز همچنین داروی خوبی برای  پائین آوردن کلسترول است 7)شیره گلهای موز درمان کننده اسهال خونی است 8)جوشانده موز اثر قطع خونریزی درد 9)ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است 10)ریشه موز دفع کننده کرم معده است 11)موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصا در سرد مزاجان تولید گاز معده می کند برای رفع این عارضه باید پس از موز کمی نمک خورد 12)موز تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب  درد. 13)برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید 14)موز مدر است 15)موز بعلت درا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند.آلبالو خواص:قند موجود درآلبالو برای بیماران دیابتی مضرنیست وباعث تقویت نطفه درمردان است،افزایش اشتها،برطرف کننده تشنگی،ضدتهوع،ضدسنگ)مغزهسته راکوبیده عصاره آن را جداکرده وهمراه رازیانه میل شود(وهمچنین قاعده آوراست. برای افراد دارای فشارخون بالا مفید است،رفع خارش پوست،تسکین اعصاب، رفع یبوست،بوی دهان،اسهال ومقوی معده می باشد. خواص شربت آلبالو:کاهش تب،رفع ناراحتی کبد و ورم های مزمن روده،معده وکلیه.برای گرم مزاجان ومبتلایان به فشارخون وافرادی که چربی زیاد درشکم دارند سودمند است.
    خواص دارویی آلبالو:قند موجود درآلبالو برای بیماران دیابتی مضرنیست وباعث تقویت نطفه درمردان است،افزایش اشتها،برطرف کننده تشنگی،ضدتهوع،ضدسنگ مغزهسته راکوبیده عصاره آن را جداکرده وهمراه رازیانه میل شود و همچنین قاعده آوراست. برای افراد دارای فشارخون بالا مفید است،رفع خارش پوست،تسکین اعصاب، رفع یبوست،بوی دهان،اسهال ومقوی معده می باشد. خواص شربت آلبالو:کاهش تب،رفع ناراحتی کبد و ورم های مزمن روده،معده وکلیه.برای گرم مزاجان ومبتلایان به فشارخون وافرادی که چربی زیاد درشکم دارند سودمند است.
    خواص دارویی آلو: حاوی ویتامین a, b ,c قند واملاح معدنی است بافاصله کمی قبل ازغذا:رفع سردرد وتب های صفراوی،رفع تشنگی وحرارت دل،رفع خارش بدن وهمچنین معده های سرد آلوی تازه:نقرص،تصلب شرائین ،کم خونی،ضعف، تقویت حافظه آلوبخارا:خنک،افراد مسن وضعیف بهتراست آلوی پخته مصرف کنند،سرشاراز ویتامین a, b, c قند، سدیم، معالجه یبوست، رفع خارش. آلوجه:برای اشخاص سردمزاج وکسانی که نفخ شکم دارند مفیداست وبی نظمی عادت ماهانه را تنظیم می نماید. آلوسیاه:نرم کننده،مسکن حرارت درونی وحالت تهوع،رفع سرگیجه،درمان خارش عمومی بدن.آلو فعالیت های ذهنی را تقویت و فکر را باز می نماید. فشارخون را تنظیم ، قندخون را کنترل،کم خونی را درمان وضعف، ناتوانی و خستگی جسمی را از بین می برد. آلو همچنین چربی را نیز کاهش می دهد. پیشگیری ازبیماری های قلبی، عروقی ، گوارشی و سرطان رابه عهده دارد. دستگاه هاضمه را تنظیم و تقویت نموده و تهوع را از بین می برد. انگل های معده وسم های دستگاه گوارش را از بین می برد.
    خواص دارویی آناناس :حاوی آب،موادمعدنی(فسفر،سدیم،کلسیم)،ویتامین a.b.c پادزهر تمام سموم،کمک به افزایش ادرار،خون سازوتصفیه خون، معالجه ی چاقی ولاغرشدن،زخم معده و روده،کمک به هضم غذا،ناراحتی های گلو،تنظیم قاعدگی وتسریع بخشیدن به آن. عصاره ی آن:رفع بی اشتهایی،سوء هاضمه وکمبود ویتامینc  
    استخوان را محکم، سلول های سرطانی را نابود، غذا را هضم و در انعقاد خون تأثیر به سزایی دارد.
    سیستم ایمنی بدن را تقویت، مسمومیت را از بین برده والتهاب را نابود می نماید. از تومورهای ریه، روده، سینه و تخمدان
    پیشگیری می نماید. چشم را در برابر از بین رفتن بینایی ، بیمه می نماید.

    خواص دارویی انجیر: حاوی ویتامین a.b . اهمیت این میوه به قدری است که درقرآن ازآن سخن به میان آمده ، درمان بواسیر،تقرس وسردی مزاج،جهت رفع حرارت وتشنگی،مقوی نیروی جنسی ،خنک کننده ی قلب،بازکننده ی گرفتگی ها،مقوی کبد،ورم طحال،رفع بواسیر،ادرارآور،سبب نرمی سینه،رفع سرفه،درمان سرد مزاجی،رفع بوی بد دهان،استخوان هارا محکم می کند،سم زدایی فوق العاده،تقویت اعصاب، نقرس، درمان یبوست. دم کرده ی برگ آن) 15 تا 91 گرم دریک لیترآب(:معالجه ی سرفه واختلالات جریان خون،تنظیم عادت ماهانه)خوردن آن چند روز قبل ازعادت(، سرماخوردگی های شدیدو تورم حنجره. برگ انجیر کمی سمی است وبخورآن برای بواسیر دردناک مفیداست. مضرات:برای دیابتی ها مفید نیست، برای افراد چاق ومبتلایان به اختلال معده وروده مضراست،زیاده روی درخوردن آن مضراست و خنثی کننده ی آن کرفس است.
    خواص دارویی توت سیاه(شاه توت) :حاوی گلوکز ومواد قندی،املاح معدنی،ویتامین a,c خواص:تصفیه کننده ی خون،کاهش دهنده ی قند خون، رفع خستگی ازفعالیت های فکری،خشکی مزاج،یبوست،صفرا وگرمی را ازبین می برد،ضد عفونی کننده ومیکروب کش. شاه توت برای بیماران کبدی بسیار مفید است. مضرات:شاه توت رانباید باشکم پرخورد زیرا باعث تولیدگاز ونفخ می شود واگر روی غذا مانند ماست خورده شود شخص را به اسهال می اندازد.
    خواص دارویی توت سفید :حاوی املاح معدنی وموادچربی ،ویتامین a,c خواص:خون ساز،گرفتگی هارا باز می کند،ادرارآور،رفع آبله وسرخچه،تقویت نیروی جنسی،تقویت کبد،چاق کننده. مضرات:درسرد مزاجان خون رافاسد می کند وایجاد سردرد،معده را مختل می سازد وازاین رو سرد مزاجان باید سکنجبین ترش بخورند.
    خواص دارویی زغال اخته: حاوی مواد قندی است بندآوردن خون،بیماری های عفونی وتب دار،رفع عطش وبهتراست درآب رقیق شود.رفع اسهال،التیام زخم،تقویت معده،تسکین عطش،التهاب معده وکبد،غلیان خون وصفرا. آب زغال اخته:شستشوی زخم های جلدی
    خواص دارویی تمشک:
    تمشک دارای طبیعتی خشک است.
     از ویتامین های تمشک می توان به ویتامین های
    C,Kاشاره کرد.این میوه جنگلی ، سر درد را درمان، خون را تصفیه و قلیانی می نماید.
    تمشک ضدعفونی کننده بدن بوده ، اوره و فشارخون را کاهش می دهد. تمشک ، نه تنها عرق آور است ، بلکه مجاری ادرار را
    نیزباز می نماید.
    تخم های آن برای خشکی مزاج و یبوست مفید است.
    برای کسانی که به روماتیسم مبتلا هستند نیز بسیارمفید است.
    شربت این میوه جنگلی، در درمان سرخک و مخملک مفید بوده، تب را از بین می برد وبرای کسانی که به بیماری های : دیابت ،
    التهاب مجاری ادرار، تبهای صفرایی و گلودرد مبتلا هستند نیز تأثیر بسزایی دارد.

    خواص دارویی توت فرنگی :توت فرنگی از میوه های خنک است.   این میوه دوست داشتنی دارای ویتامین های بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد B,C,K .همچنین دارای املاحی مفید برای بدن است که آهن ، آهک ، پتاسیم، سیلیس، سدیم، فسفر، قند، منگنز، منیزیم، کلسیم، گوگرد و ید از جمله آنها است. توت فرنگی نه تنها رسوب دندان را از بین می برد بلکه اشتها را نیز افزایش می دهد. قلب را تقویت، خون را تصفیه، فشار آن را تنظیم و التهاب صفرا را از بین می برد. روماتیسم، درد کبد، درد مفاصل، مسمومیت، سنگ کلیه، نقرس و مسمومیت را درمان و کرم روده را نیز از بین می برد. روده ها را به انبساط و انقباض وا داشته ، ادرارآور است ،بواسیر و یبوست را درمان می نماید. همچنین برای درمان خارش بدن، تنگی نفس ، سرفه های خشک و تصلب شرایین مفید است. برای مغز مفید است و آثار شوم پیری را از مغز دور می نماید. علاوه بر تمام خواص درمانی نام برده شده می توان به خاصیت ضد سرطانی آن اشاره کرد. برای کسانی که به بیماری هایی چون دیابت مبتلا هستند مفید است و توصیه می شود. بدن را تقویت و در مقابل بیماری های عفونی و سرطان محافظت میکند. آب توت فرنگی برای طراوت وشادابی پوست مفید است . برگ و ریشه توت فرنگی نیز دارای فایده هایی است که ازجمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: در درمان بیماری هایی چون اسهال های مزمن ، ترشی معده، ورم کیسه مثانه و مجاری ادرار نقش بسزایی دارد. ضررها کسانی که به بیماری هایی نظیر سنگ کلیه مبتلا هستند باید در خوردن توت فرنگی جانب احتیاط را رعایت کنند.
    خواص دارویی خربزه :خربزه دارای ویتامین های بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد A,C,D . املاح موجود در خربزه بسیار است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: فسفر، کلسیم از فایده های درمانی خربزه به موارد زیر می توان اشاره کرد: خربزه رنگ چهره را روشن و تشنگی های زیاد را از بین می برد. سلول های بدن را ترمیم وبازسازی می کند. خربزه شیرین ترس را از بین می برد و انسان ترسو را شجاع و دلیر می نماید. از آن جا که ادرارآور است برای سنگ کلیه ومثانه مفید است. برای درمان یبوست ،سل ریوی و کم خونی مفید است. غذا راهضم و سموم بدن را دفع می کند. سلول های مغز را تقویت می نماید. شیر مادر را افزایش می دهد. عضلات بدن را تقویت ، استخوان بندی را تکمیل و موجب رشد و نمو بدن می شود. معده وروده را پاک می نماید. اعصاب را آرام و تقویت می نماید. تخم خربزه، درد سینه، سرفه وتب های شدید را درمان می نماید. ضررها خربزه کال حاوی مزه ترشی است که برخلاف خربزه رسیده و شیرین، ترس را در انسان می افزاید و شجاعت را از بین می برد. زیاده روی در خوردن خربزه، سبب نفخ و ایجاد درد در معده و روده می شود. قبل از غذا اسهال و ورم رود را به همراه می آورد. برای سرماخوردگی و سینه درد ضرر دارد. خوردن خربزه به همراه عسل خطرات بسیاری را به همراه دارد.
    خواص دارویی خرما: خرما میوه ای گرم است. پیامبر اکرم (ص) دربیان فایده های خرما می فرماید: در خرما نه فایده است: از شیطان جلوگیری می کند، پشت را قوی می کند، قوه باه را زیاد می کند، شنوایی و بینایی را قوت می بخشد، انسان را به خدا نزدیک و از شیطان دور می نماید، غذا را هضم می کند ، دردها را نابود و دهان را خوشبو می نماید. همچنین حضرت در جای دیگر می فرماید: خانه ای که درآن خرما نباشد ، اهل آن گرسنه اند. پیامبر اکرم (ص) خطاب به زن حامله ، در بیان فایده خرما می فرماید: در ماه آخر بارداری، خرما بخورد تا کودکش بردبار و پاکیزه شود.  خرما سرشار از انرژی و ویتامین است که از جمله ویتامین های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد ١٦ ,C,PP2,B1A,Bخرما دارای املاح بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: آهن ،پتاسیم ،فسفر، سدیم،کلسیم، مس، منیزیم ، کلر و گوگرد. خرما درمان بسیاری از بیماری ها است که در روایت های بسیاری به فایده های خوردن آن اشاره شده است. خرما استخوان ها را پایدار و محکم می نماید، باعث تقویت اعصاب شده و خستگی را برطرف می نماید، قوه بینایی و شنوایی را قوت بخشیده، زخم معده را درمان می نماید، گرسنه را سیر و سرما را برطرف می نماید. همچنین زکام را درمان و اشتها را تحریک می نماید. خرما میوه ای است که از فلج اطفال، سرطان گلودرد و بیماری های ریوی جلوگیری می کند. منیزیم را برای مغز سالمندان جذب می کند، قوه باه را تقویت می کند، هضم و جذب غذا را آسان می نماید، خون را تصفیه می کند. علاوه برآن که از جمع شدن چربی جلوگیری می کند ،حرارت لازم بدن را نیز تأمین می نماید.
    خواص دارویی زردآلو : زردآلو خود طبیعتی سرد دارد ولی هسته آن طبیعتی گرم دارد. است. زردآلو سرشار از ویتامین هایی چونA,B,C از املاح معدنی زردآلو می توان به موارد زیر اشاره کرد: آهن ،پتاسیم، سدیم، روی ،فسفر،مس ، منیزیم، کلسیم، گوگرد. زردآلو نیز همانند دیگر میوه ها دارای فواید درمانی بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: زردآلو بوی بدن دهان را از بین برده و تشنگی را برطرف و پوست را جوان می نماید. زردآلو بی خوابی، فراموشی و خستگی را درمان می کند، آرام بخش و نشاط آور است. همچنین در درمان بیماری های روحی ، روانی و عصبی مفید است. زردآلو بیماری های قلبی ، التهاب معده ، ورم مفاصل ونرمی استخوان را درمان می کند. زردآلو نه تنها فشارخون را تنظیم و خون را تصفیه می کند، بلکه کم خونی را نیز درمان می نماید. علاوه براین فایده ها، درمان تب و دفع کننده صفرا و اسید معده نیز می باشد. هسته زردآلو، سرماخوردگی را درمان ، بدن را تقویت و نیروی جنسی را افزایش داده وداروی سینه است. می باشد و نفخ را از بین می برد. A هسته زردآلو، دارای چربی، قند و ویتامین ضررها زردآلو نفخ آور است ، اما اگر به همراه مغز هسته آن خورده شود چنین ضرری را نخواهد داشت. زردآلو دیر هضم است وبه کسانی که سوزش معده و بیماری های کبدی دارند توصیه نمی شود.
    خواص دارویی شلیل:   ازفایده های درمانی شلیل می توان به موارد زیر اشاره کرد: گرمازدگی را از بین می برد و شخص گرمازده را درمان می نماید. در درمان بیماری هایی چون: سرطان، دیابت، قلبی و عروقی که از خطرناک ترین بیماری ها هستند می توان از شلیل استفاده کرد. شلیل سلامت پوست را حفظ می کند . سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. از فایده های دیگر شلیل می توان به حفظ سلامت دندان واستخوان اشاره کرد.
    خواص دارویی شلغم :شلغم دارای طبیعتی گرم وتر است.  شلغم دارای بسیاری از ویتامین است که از جمله آنها موارد زیر است ,C3,B2,B1A,Bمواد معدنی شلغم را می توان به مواد زیر اشاره کرد: آهن، ارسنیک ، پتاسیم، روبیدیم، سدیم ، فسفر، کلسیم ، گوگرد و ید. از فایده های درمانی شلغم می توان به موارد زیر اشاره کرد: قبل ار هر چیز بهتر است بدانید شلغم خام، خواصش بیشتر از پخته شده آن است؛ البته این در صورتی است که معده شما را ناراحت نکند. شلغم اشتها را تحریک ، نور چشم و قوه بینایی را افزایش داده و شب کوری را درمان می نماید. شلغم معده را ضدعفونی می کند وناشتا خوردن آن برای پهلو وسینه مفید است. در درمان و پیشگیری از زکام، سرماخوردگی، سنگ های کلیه، مثانه و کبد مفید و سردی را می برد. سرفه را برطرف ، سینه، معده و روده را نرم می نماید. نه تنها خون ساز است و کم خونی را درمان می نماید، بلکه فشار خون را تنظیم، حافظه را تقویت و موجب رشد و استحکام استخوان ها می شود. شلغم برای رشد ونمو استخوان مفید است. شلغم ضعف جنسی را برطرف ورحم را پرورش می دهد و نوزاد مادری که در دوران بارداری شلغم خورده است، به آسانی دندان در می آورد، استخوان هایش زود محکم می شود و زودتر راه می رود، سخن می گوید و در مقابل بیماری ها مقاومت بیشتری خواهد داشت. شلغم، غذای مغز، اعصاب ، موها، خون وپوست است و اعصاب را نیرو میبخشد و دردرمان بسیاری از بیماریهای پوستی موثر است. خوردن شلغم یکی از راه های پیشگیری از بیماری های تنفسی است. شلغم از جذام جلوگیری کرده وبه همراه گوشت شهوت را افزایش می دهد. آب شلغم قند خون را کاهش می دهد؛ قرقره کردن آن گلو درد را تسکین می دهد، همچنین جوش صورت را درمان می نماید. ضررها شلغم برای کسانی که معده ضعیفی دارند، دیر هضم بوده و نفخ معده را به همراه دارد.
    خواص دارویی طالبی: طالبی نیز از میوه های خنک است  : طالبی دارای ویتامین هایی است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد ,C6,B5,B3,B2,B1A,Bاز املاح معدنی طالبی نیز می توان به این موارد اشاره کرد: اسید فولیک، پتاسیم، فیبر، منیزیم و ید. از فواید درمانی طالبی می توان به موارد زیر اشاره کرد: طالبی اشتها را افزایش و تشنگی را از بین می برد. در بهبود بینایی و حفظ سلامت، شفافیت و لطافت پوست نقش بسزایی دارد. از این میوه تابستانی می توان برای افزایش وزن کودکان و درمان لاغری استفاده کرد. یکی از راه های پیشگیری و درمان آسم و حملات تنفسی را می توان استفاده از طالبی دانست. علاوه بر فایده های بیان شده، طالبی نه تنها کلسترول خون را کاهش می دهد، بلکه از ابتلا به بیماری های قلبی وعروقی به مقدار چشمگیری جلوگیری می نماید. طالبی در درمان کم خونی نیز نقش قابل توجهی دارد و مانع از ابتلا سالمندان به آب مروارید می شود. طالبی ادرار آور است وبه کسانی که از بیماریهای بواسیر، یبوست، سل ریوی ،نقرس و روماتیسم رنج میبرند کمک فراوانی میکند. ضررها زیاده روی در خوردن طالبی برای مبتلایان به دیابت و کسانی که ورم روده و معده دارند ، مضر است.
    خواص دارویی کیوی: کیوی سرشار از ویتامین های لازم بدن است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد,C,D,E3,B2,B1A,Bاز املاح معدنی موجود در کیوی میتوان به آهن، پتاسیم ،روی ،سولفات، فسفر، فولیک اسید، مس،منیزیم ،کلسیم وکلر اشاره کرد. ازفایده های درمانی کیوی می توان به موارد زیر اشاره کرد: کیوی از ضعف بینایی پیشگیری و سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند. غذاهای سنگین را هضم، وزن را کاهش و خون را رقیق می کند. از سرماخوردگی ، فشار و چربی خون، ورم لوزالمعده وروماتیسم جلوگیری میکند. ادرارآوراست و کلسترول خون را کاهش میدهد. از سکته قلبی پیشگیری می کند.
    خواص دارویی گریپ فروت: گریب فروت از میوه های خنک است . از جمله ویتامین های گریپ فروت می توان به موارد زیر اشاره کرد ,C,P3,B2,B1A,Bاز جمله مواد معدنی موجود در گریپ فروت نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد: آهن، پتاسیم ،فسفر ، کلسیم. این میوه تابستانی نیز همانند سایر میوه ها، دارای فواید بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد: گریپ فروت قبل از غذا اشتها راتحریک کرده، تشنگی را از بین برده و موجب هضم غذا می شود. مواد سمی را از بدن دفع،ترشح اسید معده را کم و کلسترول خون را کاهش می دهد. گریپ فروت خون راتصفیه ، غلظت آن را کاهش داده و رگها را از وجود چربی و مواد رسوبی پاک و کبد وکلیه را شستشو میدهد. از سنگ کلیه ،مثانه و صفرا جلوگیری و سرطان را درمان می نماید. قلب را تقویت کرده و موجب پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی می شود. از گریپ فروت می توان به عنوان داروی خواب آور نیز استفاده کرد. هرچند سرشار از انرژی است ولی برای کاهش وزن مفید است. در نهایت آن که تشنگی را برطرف و از سرما خوردگی جلوگیری می کند. هسته گریپ فروت نیز دارای فایده هایی است که از جمله آنها می توان به ضدعفونی کردن و درمان قارچ اشاره کرد. گل گریپ فروت نیز درمان تشنج و لرزش بوده و عفونت های ریوی را درمان می نماید. ازگریپ فروت می توان برای درمان نارسایی های کیسه صفرا و شکنندگی موی سراستفاده کرد.
    خواص دارویی گیلاس: گیلاس دارای طبیعتی سرد است.  ازویتامین های گیلاس می توان به موارد زیر اشاره کرد ,PP2A,C,E,Bمواد معدنی موجود درگیلاس عبارت است از: آهن ،پتاسیم ،روی ، سدیم ، فسفر، مس، منگنز، منیزیم ،کلر ،کلسیم ، گوگرد .  از فایده های درمانی گیلاس می توان به موارد زیر اشاره کرد: گیلاس اشتها را زیاد کرده و بوی بد دهان را از بین می برد و موجب تقویت چشم می شود. عصاره گیلاس در پیشگیری از پوسیدگی دندان تاثیر بسزایی دارد. اعصاب را آرام و معده را شستشو، مجرای ادرار و لوله های گوارشی را ضد عفونی می کند. ادرارآور است و سموم بدن را نابود و خون را تصفیه می کند. گیلاس شیرین یبوست را درمان می کند و قند آن به کسانی که گرفتار دیابت هستند ضرری نمی رساند. همچنین برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس مفید و ناراحتی های کبد را درمان می نماید. افرادی که مبتلا به چاقی هستند برای لاغر شدن باید آن را قبل از غذا بخورند. از سنگ کلیه و بیماری های قلبی پیشگیری می نماید. بدخوابی وکم خوابی را برطرف می نماید. از واریس رگ ها پیشگیری می نماید. کلسترول خون را کاهش می دهد. سردرد را برطرف و وزن را کاهش می دهد. ضررها برای هضم باید به خوبی جویده شود. خوردن بعد از غذا موجب نفخ و سوء هاضمه می شود.خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتها را می گیرد.
    خواص دارویی نارنگی : نارنگی دارای طبیعتی سرد است. نیز می باشد. ,C2,B1B دارای ویتامین های A این میوه تابستانی علاوه بر ویتامین از املاح معدنی نارنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد: فسفر، منیزیم و کلسیم. نارنگی دارای فایده هایی است که از جمله آنها این موارد است: نارنگی خوابی آرام را به ارمغان می آورد. قلب را شاداب ، خون را تصفیه و صفرا را از بین می برد. نارنگی در فعالیت های دستگاه گوارش، سیستم عصبی و عضلات بدن بسیار مفید است. همچنین نارنگی در تشکیل استخوان و اسکلت بدن تاثیر بسیاری را می تواند داشته باشد.
    خواص دارویی هلو :
    هلو جزیی از میوه های خنک است.
     هلوشامل بسیاری از ویتامین های لازم بدن است که ازجمله آن ها میتوان به ویتامین های زیراشاره کرد
    ,C,PP3,B2,B1A,B
     از املاح معدنی هلو می توان به موارد زیر اشاره کرد: آهن ، پتاسیم، فسفر، منیزیم و کلسیم.
    هلو در درمان بسیاری از بیماری ها تأثیر بسزایی دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    تشنگی را برطرف نموده واشتها را افزایش می دهد.
    بوی بد دهان را برطرف و سموم بدن را خارج می نماید.
    یبوست را درمان و ادرارآور است.
    کسانی که مزاج گرمی دارند، هلو موجب تقویت نیروی جنسی در آنها می شود.
    زن های باردار می توانند بامصرف هلو در دوران حاملگی به زیبایی فرزندان خود امیدوارتر باشند.
    نه تنها نفخ تولید نمی کند بلکه باهر معده ای سازگار بوده و زود هضم می شود.
    هلو صفرا آور بوده و برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند ضرری ندارد.
    ادرارآوراست وبرای درمان روماتیسم، یبوست و بیماری های کلیوی بسیار مفید است.
    هلو برای افراد چاق نه تنها ضرری ندارد، بلکه می تواند کاهش وزن را نیز به همراه آورد.
    برگ درخت هلو، برای بیماری های صرع و سنگینی گوارش مفید است.
    آب هلو سوراخ های پوست را جمع و رنگ آن را روشن می کند .
    شکوفه درخت هلو، برای تسکین تحریکات عصبی بسیار مفید است.
    ضررها
    کسانی که زخم و یا ورم معده و روده دارند باید با شکم خالی هلو بخورند. هلوی سبز و سفت منجربه اسهال می شود.

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۴ ، ۱۸:۲۰
aziz ghezel

عرق اسطوخودوس خواص دارویی: معطرکننده - ضدعفونی کننده - مقوی - رفع آسم - بند آورنده خون . عرق بید خواص دارویی: تب بر - آرام کننده - دفع کرم-درمان تب های شدید و دردهای تناسلی - تصفیه خون -زردی پوست . عرق نعنا ممتاز خواص دارویی: رفع ناراحتیهای هضمی و اسهال مقوی معده - ضد نفخ - آرام بخش . عرق مخلوط زیره خواص دارویی: ضدنفخ - اشتها آور - نیرو دهنده . عرق خارشتر خواص دارویی: مدر - دافع سنگ کلیه و مثانه- ضدسیاه سرفه- ضدعفونت مجاری ادراری . عرق کاکوتی خواص دارویی: خلط آور - ضد نفخ - مقوی معده . عرق شوید خواص دارویی: نیرودهنده - مقوی معده - هضم کننده - ضد نفخ - آرام بخش - رفع سکسکه - کاهش دهنده چربی خون - شیر افزا . عرق دارچین زنجبیل خواص دارویی: رفع سو هاضمه - ضد نفخ - مقوی معده - ضد اسکوربوت - طعم دهنده . عرق کاسنی خواص دارویی: مقوی معده - مدر - صفرابر - تب بر - تصفیه کننده خون- تقویت پوست- ضد کلسترول- برطرف کننده خون در ادرار . عرق بهار نارنج خواص دارویی: ضد تشنج - اشتها آور - خواب آور - ضد سرفه - آرام کننده - تقویت کننده مغز واعصاب- نشاط آور. عرق شنبلیله خواص دارویی: نیروبخش - رفع کم خونی - پائین آورنده قند خون- کاهش دهنده کلسترول- ضدالتهاب گلو و بواسیر . عرق شاتره خواص دارویی: تب بر - شاداب کننده پوست - تصفیه کننده خون - اثر مقوی معده - معرق . عرق زیره سیاه خواص دارویی: نیرو دهنده - ضد نفخ - هضم کننده - شیرافزا - ضد تشنج - کاهنده چربی خون . عرق بید مشک خواص دارویی: مقوی قلب - ملین- رفع ناراحتی های اعصاب - ضد تپش قلب . عرق آویشن خواص دارویی: مسکن – ضد سرماخوردگی – مقوی معده – معالج بیماریهای قارچی پوست – ضد ورم بینی وگلو. عرق گزنه اثر قاطع دررفع بیماریهای پوستی وجلدی – ضد چربی وقند خون – ضد خون ریزی – بازکننده عروق – مدر. عرق مریم گلی ضد دیابت – ضد رماتیسم واسهال– ضد سینوزیت – ضد انگل – ضد نفخ . عرق سنبل الطیب خواص دارویی :خواب آور- مسکن – تقویت قلب – اشتها آور. عرق رازیانه خواص دارویی :معطر کننده – محرک – ضدنفخ – مدروقاعده آور- درمان بواسیر ونقرس – ازدیاد شیر مادران . عرق چهل گیاه تقویت کننده معده – کمک به هضم غذا – بادشکن – ضد سردی – ضد تهوع واستفراغ . عرق بومادران خواص دارویی : ضد ورم روده ومعده – ضد روماتیسم ونقرس – رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی . عرق بادرنجبویه خواص دارویی :ضد خستگیهای روحی – استفراغ های دوران بارداری – برونشیت وتشنج – ضد قلنج – درمان دل پیچه. عرق تمشک خواص دارویی:  تب بر ، مفید برای سرماخوردگی و سرفه و حصبه و سرخک ، خلط آور. عرق چهار گیاه اعصاب خواص دارویی: تقویت اعصاب ، آرامش بخش ، رفع خستگی ، تقویت عمومی ، خواب آور. گلاب خواص دارویی :  طبیعت گرم و معتدل دارد مقوی اعصاب و قلب ، رفع خلط خون و سخت کننده لثه ، درد چشم و حرارمعالج زخم معده و اثنی عشر ، مفید در امراض ریوی ، مسکن تشنگی و التهاب معده ، نرم کننده سینه ، مقوی اعصاب ، برطرف کننده گرفتگی صدا ، ضد ترشی معده ، مفید برای ورمهای چشم و گلو و بینی (نیم ساعت قبل از غذا میل شود). عرق بابونه خواص دارویی: رفع خستگی و افسردگی ، آرامبخش، درمان عوارض گوارشی و تقویت مو.  عرق یونجه خواص دارویی: تقویت عمومی و اعصاب ، جلوگیری از خونریزی ، موثر در رشد اطفال ، زیادکننده شیر مادران ، در ترک اعتیاد بعلت داشتن ماده ساپونین بسیار موثر است . عرق سیرخواص دارویی: پایین آورنده فشار خون ، قند خون ، چربی خون ، تقویت کار گلبولهای قرمز ، تنظیم کننده مقدار کلسترول ،ضدعفونی کننده ، مفید برای ورم معده ، ضد باکتری و ضد سرطان ، جلوگیری از مسمومیت حاصل از نیکوتین سیگار و آلودگی هوا ، خوردن مداوم عرق سیر موهای سفید را سیاه میکند . کم کننده رطوبات معده و مفاصل ، زیبایی پوست صورت. عرق مرزه خواص دارویی: مقوی قوای جنسی ، درمان کننده نقرس ، فلج و اسهال ، هضم کننده غذا ، ضد انگل ، تقویت کودکان ضعیف ، رفع نرمی استخوان ، تسکین دهنده آسم و ناراحتی تنفسی .عرق کرفس خواص دارویی :درمان رماتیسم ، درد مفاصل ، بواسیر ، شستشوی کلیه و مثانه ، سنگ شکن .  عرق سنبل الطیب خواص دارویی: برطرف کننده تشنج ، دلهره ، میگرن و ورم طحال و ناراحتیهای عصبی . عرق گل گاو زبان خواص دارویی: آرامش بخش ، تقویت کننده اعضای بدن است ، نشاط بخش روان ، سودا و صفرا را از بین میبرد. عرق نسترن خواص دارویی: تقویت کننده قلب و تصفیه کننده خون است ، اسهال کودکان را قطع میکند دارای ویتامینc میباشد.

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۹۴ ، ۱۴:۴۲
aziz ghezel

سالم‌ترین نوشیدنی برای تامین مایعات بدن در فصول گرم سال آب آشامیدنی است و پس از آن لبنیات، آبمیوه‌های طبیعی و شربت‌های سنتی قرار دارد. البته نوشیدنی‌های لبنی باید کم‌نمک و بدون گاز بوده و شربت‌های خانگی و سنتی کم شیرین و نوشیدنی‌هایی همچون آب زرشک بدون اسیدهای ترش افزودنی باشد. شربت شاتره و کاسنی نیز به دلیل طبع فوق‌العاده سرد یار مهربان کبد بوده و صفرا بر خوبی است. اثر قوی در رفع تشنگی و گرمازدگی دارد و خون را تصفیه می‌کند. این شربت برای کسانی که خیلی گرمایی بوده و به مدت طولانی خارج از منزل و در آفتاب فعالیت می‌کنند، بسیار نافع است.البته استفاده از عرقیاتی با طبع گرم همچون شربت بهارنارنج برای افرادی که مشاغل پر استرس دارند و گرمای هوا آنها را عصبی و بدخلق می‌کند یا شربت نعنا برای کسانی که در نتیجه خوردن میوه‌های تابستانی همچون هندوانه، خربزه و خیار یا مصرف زیاده از حد دوغ دچار نفخ و درد معده می‌شوند، سودمند است.بسیاری افراد بویژه مادر بزرگ‌های ما دانه‌های شربتی را خوب می‌شناسند. آنها این دانه‌ها را با آب، یخ و مقدار کمی شکر و گلاب مخلوط کرده و چند ساعت درون یخچال به حال خود رها می‌کنند تا دانه‌ها خیس خورده و متورم شوند. دلیل علمی این کارهم آن است که روی این دانه‌ها ترکیباتی به نام موسیلاژ یا لعاب وجود دارد که چند برابر وزن خود آب جذب کرده و می‌تواند ساعت‌ها آب زیادی را در بدن نگهدارد. در نتیجه وقتی بدن به تعریق افتاد و بخصوص در ساعات روزه‌داری با کمبود آب مواجه شد، می‌تواند از ذخیره آب این دانه‌ها استفاده کندخوب است بدانید خاکشیر، دانه‌های ریز و نارنجی رنگ بوده و تخم شربتی دانه‌های ریز و سیاهرنگی است که از گیاه ریحان به دست می‌آید و هر دو ملین و خنک‌کننده بدن بوده و به رفع التهابات مجاری ادرار کمک کرده و تقویت‌کننده خوب قوای جنسی است. توجه داشته باشید برای جلوگیری از اسهال خاکشیر باید به همراه خرده یخ یا به شکل یخ زده مصرف شود.این را همیشه به خاطر بسپارید که بهترین دارو برای رفع سریع عوارض گرمازدگی نوشیدن یک لیوان شربت آبلیمو است. این شربت غنی از ویتامین c بوده و به جهت کمک به جذب آهن موجب اکسیژن‌رسانی سریع به سلول‌های مغز می‌شود و به علت دارا بودن اسیدهای آلی اثر فوری و سریع در رفع گرمازدگی و التهاب و سردرد ناشی از آن دارد و اشتها‌آور خوبی است و به کاهش چربی و کلسترول خون کمک می‌کند. با توجه به آلودگی و گرمی هوا بهتر است هر روز یا یک روز در میان یک عدد لیمو را در آب مصرفی ریخته و میل کنید.

۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ خرداد ۹۴ ، ۱۳:۲۳
aziz ghezel