استفاده از نمک دریا و سنگ نمک:
از نمکهای رایج در بازار استفاده نکنید چه آنکه طبع انها عموما بعلت کاتالیز وتصفیه کردن رو به سردی است و برخی نیز روی آن ثبت کرده اند کلرید سدیم. در حالی که ما میدانیم نمک طعام کلرید سدیم نیست بلکه حاوی منیزیم، کلسیم، پتاسیم، ید، منگنز و روی (zink) می باشد.حتی زنان باردار، افراد دارای فشار خون بالا، افراد دیابتی و بیماران قلبی نیز می توانند نمک دریا را به راحتی و بدون هیچ مشکلی مصرف کنند.
منظور از نمک دریا، نمک طبیعی دریاچه می باشد. برخی معادن، چشمه ها، رودخانه ها و دریاها نیز حاوی نمک طبیعی طعام می باشند، یعنی همان نمکی که در احادیث متعدد استفاده از آن سفارش شده است و مورد نیاز بدن بوده و در طول قرن ها مردم استفاده می کردند و برای هم هدیه می بردند.
رسول خدا (ص) می فرمایند: قبل و بعد از غذا کمی نمک میل کنید و در روایت چنین آمده است:إن فی الملح شفاء من سبعین داء؛ همانا نمک،موجب شفای هفتاد نوع بیماری است که منظور همین نمکهای طبیعی است نه نمکهای تصفیه شده موجود در بازار.باید دقت داشت هنگام خرید فقط نباید نام نمک نمک دریا باشد بلکه نمک باید از دریا فرآوری شده باشد یا میتوانید سنگهای نمک موجود در بازار را فراهم کرده خرد کنید بعد در آب حل کنید اب را حرارت دهید تا تبخیر شود نمک باقی مانده سفید ونمک خوراکی است