4 ماده خطرناک در برخی ماست ها
شکرهای فرآوریشده
دستگاه گوارش نمیتواند این نوع شکر را بهراحتی هضم کند. این شکرها از نظر ژنتیکی دستکاری میشوند و با موادی همچون اسید هیدروکلریک و هیدروکسید سدیم فرآوری میشود و به آن کربن فعال افزوده میشود.
کاراگینان
این پلیساکارید از جلبک قرمز به دست میآید. دانشمندان هشدار دادهاند که مصرف این ماده مضر است و سبب التهاب دستگاه گوارش و افزایش برخی بیماریها از جمله سرطان میشود.
پلی دی متیل سیلوکسان
این ماده در رستورانها به عنوان نوعی پاککننده استفاده میشود. مصرف این ماده برای سلامی بدن خطرناک است و میتوانند منجر به مشکلاتی در سیستم ایمنی بدن و همچنین سرطان شود.
HFCS-90
نوعی شیرینکننده است و نوعی افزودنی سمی محسوب میشود. مصرف این نوع شیرینکننده خطرناکتر از سایر شکرهای معمولی است. این شکر سبب تجمع چربی، افزایش فشار خون، افزایش وزن، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سرطان میشود.