چربی ها
طیف وسیعی از ترکبیات آلی را چربی گویند که در بسیاری از مواد خوراکی روزمره
مانند
گوشت زرده تخم مرغ فراورده های لبنیاتی و روغن به طور طبیعی یافت می شود
چربی ها
معمولا از ترکیباتی به نام اسیدهای چربی تشکیل یافته اند و معمولا در آب (بدلیل خواص غیرقطبی خود) نامحلولند
اغلب چربی های خون به شکل تری گلیسیرید (دارای سه زنجیره اسید چرب)، کلسترول (حلقوی) و لیپوپروتئین دیده می شوند
چربی یک منبع ذخیره انرژی است یک واحد چربی بیش از دو برابر پروتیین و نشاسته هم وزن خود انرژی دارد
انسان چربی گیاهی مورد نیاز خود را عمدتا از دانه گیاهان که منبع ذخیره چربی ها هستند تامیین می کند
چربی های ساختاریافته
یا
structured lipids نوعی از چربی هستند که به صورت سنتتیک ساخته می شوند
هدف از تولید این نوع چربی تولید تری اسیل گلیسرول هایی است که در ساختار
شیمیایی آن ها گلیسرول به یک یا دو اسید چرب متوسط زنجیر و یک اسید چرب
امگا 3 یا امگا 6 متصل شده است
در نتیجه
جذب این نوع چربی خیلی سریع تر از جذب چربی های معمول است
که
دارای یک گلیسرول و سه اسید چرب بلند زنجیر هستند
تحقیقات نشان داده است که چربی های ساختار یافته موجب عملکرد سیستم ایمنی و بهبود عملکرد ورزشکاران می شود
چربی ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد
1. چربی غذایی به نوعی از چربی گفته می شود که شما می خورید
برای نمونه سس روی سیب زمینی سرخ کرده
2.چربی بدن منظور آن چربی است که توسط بدن شما ساخته می شود
و
بسیار متفاوت از چربی است که هنگام صبح روی نان تست تان می مالید
چربی غذایی لزوما به چربی بدن تبدیل نمی شود
روشی که بدن
چربی بدن را می سازد به شدت پیچیده است و شامل صدها واکنش شیمیایی متفاوت و استفاده از تعداد فراوانی عناصر غذایی است
به همین دلیل است
که تاثیر خوردن چربی غذایی بر سلامت می تواند تا حد بسیار زیادی متفاوت از پیامدهای داشتن مقدار زیادی چربی در بدن باشد