دم کرده گل گاوزبان و لیمو عمانی
پنجشنبه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۰۸ ب.ظ
مواد لازم:
گل گاوزبان 3 قاشق غذاخوری، لیمو عمانی 2عدد، عسل 2 قاشق مرباخوری در هر لیوان، آب
جوش 4 لیوان.
طرز تهیه:
لیموعمانیها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید، به همراه گل گاوزبان و آب جوش در
قوری چینی بریزید و اجازه دهید روی حرارت غیرمستقیم به مدت 30 دقیقه دم بکشد. سپس
دمکرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل یا نبات را بیفزایید و هم
بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی میل کنید.
خواص: این نوشیدنی آرامبخش است و برای پایین آوردن فشارخون و نیز رفع ناراحتی
پروستات بسیار مفید است. همچنین برای کاهش دردهای ابتدای قاعدگی مفید است.
۹۴/۰۵/۲۲