خواص جو:
شنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۵، ۰۲:۰۰ ق.ظ
جوحاوی پروتئازوبرخی موادمفید دیگراست،وازسرطان جلوگیری می کند
مصرف جوباعث کاهش کلسترول خون می شود
جوداروی مناسبی برای درمان یبوست می باشدوحتی نفخ وشکم درد را ازبین می برد
جوخاصیت ضدالتهابی داردودرسیستم ایمنی بدن وبهبودآنژین صدری والتهابات حفره ی دهان موثر است
جوملین است وبرای درمان بیماری های گوارشی،لوزالمعده،صفرا،مجاری ادراری وعفونت های مخاطی بسیارمفید می باشد
گلوتون موجود در جو،ماده ای نرم،سازگاروآرام بخش است وبه علت آبدارابودن باعث رفع عطش می شود وسبب انقباض عضلانی،اضطراب و تورم شکم نمی شود
درطب سنتی جو ماده ای مفیدبرای تولید شیردر زنان شیرده است
درسایر زنان نیز،جوسبب تعادل هورمون های طبیعی بدن وتولید استروژن می گرددکه رشد سالم سینه رابه همراه دارد.
۹۵/۱۱/۰۹