"دم نوش جو"
در نواحی شرق آسیا به علت از بین بردن تشنگی و خاصیت درمانی طرفداران زیادی دارد چون طعم و مزه قهوه را دارد.
ولی کافئین ندارد.
تاثیرات آنتی اکسیدانی دم نوش جو:
دم نوش جو بدلیل داشتن بیش از ده نوع ماده ی آنتی اکسیدانی باعث جلوگیری از بروز بیماری ها قلبی و عروقی،مرگ سلول ها و مشکلات عصبی می شود.
این دم نوش پروکسی نیترات ها و ترکیبات سمی را جذب و یا تجزیه می کند و سلامت کلی را ارتقا می دهد.
بنابراین استفاده از این دم نوش در رژیم غدایی توصیه می شود.
تاثیر ضد انعقادی دارد،غلظت خون سبب کندی حرکت خون در رگ ها و مغز می شود و خطر به بیماری های قلبی و عروقی و تشکیل لخته های خونی و سکته ی قلبی و مغزی را افزایش می دهد.
دم نوش جو خون را رقیق کرده و سبب بهبود جریان خون می شود.
مصرف آن برای آقایان میان سال ، سالمندان و افراد سیگاری توصیه می گردد.
محققان ژاپنی به این نتیجه رسیده اند که وجود الکل پیرازین موجود در دم نوش جو باعث کاهش غلطت خون می شود.
مصرف این دارو اثرات مضر جانبی ندارد و می تواند جایگزین دارو های وارفارین و هپارین شود.
دم نوش جو علاوه بر کاهش غلظت خون به تصفیه ی بهتر خون کمک می کند و کلسترول را کاهش می دهد.
تاثیر دم نوش جو بر سلامت دستگاه گوارش:
دم نوش جو از بوجود آمدن زخم ها و ناراحتی های گوارشی جلوگیری می کند و در بهبود آن موثر است.
خواص آرام بخشی دم نوش جو:
دم نوش جو یک آرامش بخش طبیعی است و موجب کاهش فشار خون می شود.
مصرف دم نوش جو برای دفع سموم ، کمک به هضم غذا و دفع عفونت ادراری توصیه می شود.
رفع تشنگی با دم نوش جو:
دم نوش جو بدلیل توانایی در رفع عطش در سایر کشور ها بصورت سرد و گرم مصرف می شود.
دستور العمل مصرف:
این نوشیدنی را می توان به همراه چای یا به تنهایی دم کرد و مانند چای میل نمود.
یک قاشق مربا خوری دم نوش جو را در دو لیوان آب به مدت 20 دقیقه دم کرده و سپس به صورت گرم و یا سرد میل نمایید.
هشدار:
مصرف این دم نوش برای زنان باردار توصیه نمی شود.
مصرف همزمان این دم نوش با دارو های ضد انعقاد خون توصیه نمی شود.